Dátum: 2023 február 8. (szerda) | Aranka

hírek

TÉTMÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

JÖVŐ HÉT SZOMBATON ÚJRA TÉTMÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK: BOSKÓ ÁGIVAL BESZÉLGETTÜNK

A karácsonyi pihenőt követően Boskó Áginak nemcsak a feszített tempójú vizsgaidőszak, hanem a kemény edzések is folytatódtak. Extraligás együttesünk csapatkapitánya értékelte a Horváth Andrással végzett közös munkát, valamint a csapat elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményét. Mindemellett azt is elárulta, melyik volt számára a legemlékezetesebb meccs 2022-ben.

- Kemény hónapok állnak a csapat mögött, 11 mérkőzést játszottatok le eddig a szezonban. Hogy élted meg csapatkapitányként az elmúlt időszakot? 

Természetesen ez a szerep jár egy-két plusz feladattal, meg persze felelősség is, de igyekszem jól csinálni, és egy ilyen együttműködő közösségben nincs nehéz dolgom.

- Hogy érzed, hogy működik a kommunikáció a csapattársaiddal?

Szerintem nagyon jól, bármiről is legyen szó, mindent könnyen meg tudunk beszélni.

- Milyen a közös munka Horváth Andrással?

Én nagyon élvezem a közös munkát Bundival. Csapat szinten mindig próbálja a maximumot kihozni belőlünk, és az egyéni képzések során is sokat segít a technikám javításában, fejlesztésében.

- Számodra melyik volt eddig a legemlékezetesebb meccs, és miért?

Ha egyet kell kiemelnem, akkor a Kaposvár elleni meccset választanám. Azon a mérkőzésen tényleg meg tudtuk mutatni, hogy ez a csapat mire képes. Azt gondolom, hogy minden játék elemben jól tudtunk teljesíteni, és ez az eredményen is megmutatkozott.

- Jelenleg a bajnoki tabella 4. helyén állunk. Milyen célokat tűztetek ki a soron következő mérkőzéseket illetően?

Két nehezebb meccsel kezdjük a szezon második felét, hiszen az élen járó Vasas, majd a BRSE lesz az ellenfelünk idegenben. Nekünk az a legfőbb célunk, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, valamint, hogy higgyünk magunkban, és az elvégzett munkában.

- Hogy telt a karácsonyi pihenő? Nálatok hogyan szokott zajlani a szenteste?

Nagyon jó hangulatban telt, jól esett egy kicsit pihenni, és otthon lenni. 24-én nálunk mindig a jól bevált menüsor készül. Délután a szűk családdal ajándékozunk, majd este vacsorázunk, beszélgetünk, és megnézünk egy jó karácsonyi filmet.

- December 28-án újra elkezdtétek a munkát. Milyen fajta feladatokon van most a hangsúly az edzések tekintetében?

A hosszabb pihenő után a kondi visszaszerzésén volt a hangsúly, illetve délutáni edzéseken alapgyakorlatokat, koordinációs feladatokat végzünk. Jelenleg pedig már gőzerővel készülünk a Vasas elleni összecsapásra.

- Ahogy a sportban, úgy az egyetemen sem állt meg az élet az ünnepeket követően. Hogy haladsz a vizsgákkal, milyen tárgyak vannak még hátra?

Igen, az egyetemen is zajlik az élet. Két vizsgám van meg hátra, egy matek írásbeli és egy szerves kémia szóbeli.

- Kivel töltötted az év utolsó napját?

Egy régi baráti társasággal szilvesztereztem Budapesten, akikkel év közben kevesebbet tudtam találkozni. Nagyon jó volt újra beszélgetni velük, és együtt köszönteni az újévet.

Hajrá LILÁK!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41