Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Prisilla Rivera ütővel erősödik röplabda csapatunk

Az év végi, év eleji sérülések, játékosmozgások minél gördülékenyebb áthidalása miatt, szakosztályunk vezetése folyamatosan azon dolgozik, hogy a hiányzókat pótolni tudja és olyan játékosokat szerződtessen Újpestre, akik rutinjukkal, tapasztalatukkal segíteni tudják a csapatot a minél jobb eredmény elérésében, akik mellett a fiatalok is fejlődni, tanulni tudnak.

Év közben kevesebb a mozgás, kevesebb a lehetőség, de vezetőedzőnknek sikerült több játékost is megnéznie és végül  egy frissen olimpiai kvótát szerző játékosra esett a választás, akit sikerült is szerződtetnünk. Fogadjátok szeretettel  Prisilla Rivera ütőt, a Dominikai Köztársaság nemzeti válogatottjának csapatkapitányát.

Prisilla egyenesen az olimpiai kvalifikációról érkezett, ahol is csapatával sikerült kivívniuk a Tokyoi részvételt és immár harmadik olimpiájára készülhet.

Prisilla számos éremmel büszkélkedhet a különböző amerikai tornákon, világversenyeken, Pán- Amerikai Játékokon, Karibi Játékok, stb.  Játszott Közép- és Dél Amerikában, Európai csapatoknál is.

Hajrá Lilák! 

Képek

Sportnap az atlétáknál című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41