Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

NINCS OLYAN, HOGY PAPÍRFORMA!

NINCS OLYAN, HOGY PAPÍRFORMA!

Nagy valószínűséggel, ha az emberek többségét megkérdeztük volna, hogy vajon a bajnokesélyes Miskolc, aki tavaly még az Extraligában játszott, vagy az UTE U21-es csapata-e az esélyesebb, meglehet, hogy az előbbi mellett szerepelt volna több voks.

A mi fiataljaink azonban nem így vélekedtek! Olyannyira nem, hogy az első 45 percben úgy nézett ki, hogy a DVTK nemhogy 1 szett mínusszal megy majd haza, hanem még az is kérdéses volt, hogy pontot egyáltalán sikerül-e szereznie? Bravúrós, higgadt, precíz és mégis energikus, akaratos, tettrekész játékot produkáltak a lányok, ezzel olyan hangulatot teremtve, amely megtöltötte a csarnokot! Küzdöttek, hajtottak és nem álltak meg, így bezsebelve az első 2 játszmát!

Ahogy azonban elérkezett a harmadik szett, a nagy hajtás sajnos meglátszódott a lányokon. Előjöttek a hibák, a dekoncentráltságból fakadó rossz döntések, megoldások. A harmadik, illetve a negyedik kör pedig így lett az ellenfélé.

Viszont jött a döntő szett, az ötödik kör, a mindent eldöntő utolsó hajtás. Az UTE-s csajok pedig vezettek, ismét törtek előre! Idegek harca, adrenalin a köbön, viszont a végjátékban sajnos nem nekik sikerült jobban tartaniuk magukat, így a végeredmény 13-15 lett, a DVTK javára.

Selmeczi Zsuzsanna így értékelte a mérkőzést, a játékosok teljesítményét: ,,Csak gratulálni tudok a lányoknak, mert láttam azt, hogy kitették a szívüket a pályára, és egytől-egyig mindenki a maximumot tudta nyújtani! Erre lehet építenünk! Remélem megérezték annak az ízét, hogy milyen jó magas színvonalú röplabdát játszani!"

Magas színvonalú mérkőzés volt, az egyszer biztos! Büszkék vagyunk rátok lányok, mindannyian! Pontot raboltatok, és fergetes játékot mutattatok! Ez a meccs, ez a nap adjon nektek ismét erőt a folytatáshoz! Jöjjenek a visszavágók, vegyétek vissza azokat a pontokat, amik titeket illetnek!

Hajrá UTE!

Képek

2019.1.13 UTE - Csíkszereda című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41