Dátum: 2022 január 28. (péntek) | Károly, Karola

hírek

Második hazai mérkőzését is győzelemmel zárta mindkét csapatunk

Hullámvasút az MTK Budapest elleni mérkőzésen

 

Szombaton játszotta második bajnoki mérkőzését röplabda csapatunk. Ellenfél az az MTK Budapest csapata volt, amiben több volt UTE-s játékos is szerepelt. A 3 pont megszerzésére készültünk, de a kezdés nem a terveknek megfelelően sikerült. Az ellenfél nagyon lelkesen kezdett, mi viszont visszafogottan, a határozottság hiányával játszottunk. A szett második felében már magabiztosabb játékot mutattunk, de nem tudtuk utolérni ellenfelünket. A második szettől viszont helyre állt a rend, s kijött a tudáskülönbség a két csapat között. A második és harmadik szettben kimagasló ütőteljesítményt nyújtott a csapat, center poszton  szinte 100%-osak voltunk, s ez meg is látszódott a szettek végi pontkülönbségekben. A negyedik szettben egy-két buta hibával magunkra engedtük az ellenfelet, de a végjátékban a mi akaratunk érvényesült. 

A mérkőzés alatt végig irányítottuk a játékot, mikor határozottak voltunk az MTK Budapestnek nem volt esélye, amint visszavettünk a lendületből, a bizonytalanság fatális hibákat szült.

Pénteken Kaposvárról, szombaton pedig Veszprémből szeretnénk elhozni a 3 pontot, hogy tovább folytassuk az utunkat a kitűzött célunk felé.

Képek

Taekwondo farsang - 2019.03.01. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41