Dátum: 2023 március 29. (szerda) | Auguszta

hírek

MINI-MANÓINK A RÖPLABDA VILÁGÁBAN

MINI-MANÓINK A RÖPLABDA VILÁGÁBAN

Múlt héten került megrendezésre röpsulis torna, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimiben, melyre Jeney Kata és mini-manó alakulata (3 csapat) utaztak el. A beszámoló alapján a kis hősök a kezdeti megilletődés után végül szuper teljesítményt nyújtottak, így szerezve sok sok jó élményt a napra!

Jeney Kata gondolatai: ,,A lányokkal nagy lelkesedéssel vágtunk neki a napnak. Sokaknak ezek voltak életük első meccsei, ezért az elején kicsit megilletődve kezdtünk el játszani, de aztán szuperül teljesített mindenki, a nyitásaink is beindultak. Külön kiemelném az U10-es manó lányokat, akik egésznap óriási energiát, lelkesedét tettek a játékba és meghozták mindenki kedvét a röplabdázáshoz!

Gratulálok a csapatnak, izgalmas meccsek voltak, amikből nagyon sokat tanultunk a nap végére!"

Melegséggel tölti el a szívünk, amikor a röplabdázás világába sikerül elkalauzolnunk a kis növendékeinket edzőink segítségével! Az pedig reménnyel, hogy sokan közületek lányok, folytatni fogjátok ezt a gyönyörű sportot, és olyan sikereket fogtok felmutatni, amit emlegetni fog a magyar röplabdás társadalom! Sőt...talán egyszer az egész világ!

Hajrá UTE!

Képek

2019.évi Karate Magyar Bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41