Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

MEGEMLÉKEZÉS GRÓZER ANNÁRÓL

Több százan gyújtottak mécsest az UTE Szilágyi utcai röplabdacsarnokánál a klub korábbi játékosa és edzője emlékére. Grózer Anna életének 54. évében kedden hunyt el, halálhíre megrázta az egész lila-fehér családot.

 

Grózer Anna gyászoló családtagjai, barátai, a röplabdaszakosztály tagjai, kollégák, pályatársak és szurkolók gyújtottak mécsest szerdán este a Szilágyi utcában. Az Újpest-család néma főhajtással búcsúzott a lila-fehér színekben kétszeres magyar bajnok, sokszoros válogatott játékostól, aki az elmúlt években a klub utánpótlásedzőjeként, valamint a Magyar Röplabda Szövetségben (MRSZ) utánpótlás irodáján is dolgozott.

 

"Nagyon megrendítő a pillanat, nehezen találjuk ilyenkor a szavakat. - mondta az eseményen Őze István, az UTE klubigazgatója. - Grózer Anna túl fiatalon hagyott itt bennünket, hiánya mély nyomott hagy az Újpest-család szívében, ami abból is látszik, hogy milyen sokan vagyunk itt a gyertyagyújtáson." 

 

A búcsúztatón részt vett az MRSZ képviseletében többek közt Ludvig Zsolt főtitkár, valamint minden idők legsikeresebb magyar röplabdatrénere, a 95 esztendős Kotsis Attiláné Kincsessy Gabriella mesteredző is. Az Újpesti Torna Egylet nevében Ancsin Ildikó szakosztályigazgató, az MRSZ alelnöke mondott köszönetet a megjelenteknek, és beszélt megrendülten egykori játékostársáról és barátjáról. 

 

"Kiváló játékos volt, később kiváló utánpótlásedző lett, és mindig hűséges maradt Újpesthez. - mondta Ancsin Ildikó. - Ennél is fontosabb, hogy Ancsa nagyon jó ember volt, pozitív, kedves, mindenkire mosolygott. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogyan fogjuk feldolgozni, hogy már nincs velünk." 

 

Grózer Anna súyos betegségben hunyt el 2023. január 24-én. Emlékét megőrizzük!

 

fotó: Vörös Dávid/UTE

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41