Dátum: 2024 március 2. (szombat) | Lujza

hírek

KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁS: KAPOSVÁR

KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁS: KAPOSVÁR

Extraligás csapatunk következő összecsapására vasárnap kerül sor, a lányok Kaposvár vendégeként lépnek majd pályára.

Nem lesz egyszerű feladat, a jó formába került Kaposvár ellen játszani. A nyáron igencsak kicserélődött hazai keretbe az ötfős magot alkotó magyarok mellé a legtöbb külföldi szám szerint nyolc érkezett. A vezetőedző Vincent Lacombe raádásul egy évet volt csapatunk másodedzője, így ha van presztízsmérkőzés akkor ez az. Ráadásul a csapat jó formában van, legutóbbi három mérkőzését megnyerte. A hazai 3-2-es FATUM elleni sikert, a Szent Benedek otthonában aratott fölényes 3-1-es győzelem, és egy Szeged elleni nyertes kupameccsel érkezik a találkozóra. Extraligás mérlege ugyanaz mint a miénk: 2 győzelemmel és 3 vereséggel áll a tabellán, és csak egyetlen ponttal előz meg bennünket.

A mérkőzés előtt Baksa Pannit kérdeztük a rangadóról:

„Azt gondolom hogy nehéz mérkőzés vár majd ránk, végig koncentráltan, fókuszáltan kell játszanunk hogy irányítani tudjuk a mérkőzést. Biztos vagyok benne hogy mindenki a maximumát akarja majd nyújtani hogy győztesen jöhessünk le a pályáról. ”

Lányaink is jó formában várhatják a találkozót, hiszen mi is három győztes meccsel a hátunk mögött utazunk Somogyország fővárosába. A tavalyi 5. helyért folytatott közdelemben alul maradtunk velük szemben, annak ellenére hogy az alapszakaszban mindkétszer tudtunk nyerni ellenünk. Van ok tehát a törlesztésre, s ha a számokat nézzük, akkor is parázs összecsapára számíthatunk.

Az örökmérleg még felénk billen, 21 összecsapásból 11-en nyerni tudtunk, igaz amióta áll a Kaposvár Aréna, még nem sikerült benne nyernünk. Itt az ideje, hogy ez a sorozat megszakadjon! Hajrá LILÁK!

A mérkőzés vasárnap (2023.11.26.) 16:00-kor kezdődik, és minden bizonnyal a hunvolley.tv közvetíti.

(forrás: https://utevolley.hu/)

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41