Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Javában tart már röplabdásaink felkészülése

„Idegenben jó az egy pont”, szokták mondani a szakértők. Persze erről szó sincs, hiszen a bajnokság alapszakaszának már vége, a rájátszás pedig csak március 19-én kezdődik röplabda csapatunk számára, ám a szakvezetést úgy döntött, hogy kihasználja a közel három hetes szünetet és az edzések mellett felkészülési mérkőzésekkel hangol a TF ellen összecsapásra.

Így történhetett meg, hogy csütörtökön, március 5-én egy barátságos mérkőzés keretében pályára léptünk a Folyondár utcában a Vasas együttese ellen.

A mérkőzés első szettjében a hazai csapat dominált és bár végig látótávolságon belül voltak, a három-négy pontos különbség folyamatos volt, így 25:22-re megnyerték a játszmát.

A második játékrészben magunkhoz tértünk és már tíz!!! ponttal is vezettünk (13:3), 18:18-nál ismét egál volt, majd fordított a piros-kék alakulat és 27:25-re nyertek.

A harmadik felvonásban az 5:5-ös állás után állva hagytuk ellenfelünket és szinte végig vezetve 19:25-re győztünk.

A negyedik szett elején ismét nálunk volt az előny, de 11:11-nél újra kiegyenlített a Vasas. Majd ismét magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és szorosan ugyan, de 23:25-re nyertünk, így már 2-2 volt az állás összesítésben.

Sajnos a mindent eldöntő játszmára már nem volt idő, így fordulhatott elő az a furcsa dolog, hogy 2-2-es döntetlent játszottunk az első felkészülési mérkőzésünkön.

További jó felkészülést kívánunk!

HAJRÁ LÁNYOK!!! HAJRÁ UTE!!!

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41