Dátum: 2022 december 10. (szombat) | Judit

hírek

ITTHON TARTOTTUK A HÁROM PONTOT

ITTHON TARTOTTUK A HÁROM PONTOT

UTE - MÁV ELŐRE SC-ST. Solar 3 : 1 (19:25, 25:23, 25:19, 25:19)

Horváth András nyilatkozata: 

„Hullámzóan játszottunk ezen a mérkőzésen. Sok ki nem kényszerített hibánk volt, ami valahol a fáradtságnak tudható be. Ettől függetlenül a legfontosabb számunkra az, hogy itthon tartottuk a három pontot, és az, hogy nem túl jól játszva is tudtunk nyerni. Azt gondolom, hogy ez egy nagy erőt adhat a továbbiakban mindenkinek. Voltak játékosok, akik az összecsapás folyamán kicsit lejjebb húzták magukat mentálisan, de szerettük volna, ha ebből a röplabdázók saját maguk tudnak kijönni. Ez helyenként sikerült is. Gratulálok minden játékosnak a győzelemhez! Továbbá kiemelném azt is, hogy a cseresarokból érkező buzdítás ma este is is nagyon sokat segített a csapatnak. Valamint köszönjük szimpatizánsainknak, hogy ezen a meccsen is kiváló hangulatot teremtve biztatták lányainkat!"

Csapatunk legközelebb november 19-én, szombaton 19.00-tól a Vasas Óbuda ellen mérkőzik meg hazai pályán. Találkozzunk minél többen, és biztassuk együtt lányainkat az Extraliga következő fordulójában is.

Ne feledjétek november 19-én 14:30-tól NB1-es csapatunk is megmérkőzik a VASAS SC lányaival. Így a jövő hét szombat duplán fontos lesz!

Hajrá UTE!

fotó: Jani Martin

 

 

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41