Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

IRÁNY A VÁLOGATOTT

Irány a válogatott!

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy az idei szezonban is sikerült játékosainknak olyan teljesítményt nyújtaniuk, hogy az válogatott meghívót hozott el számukra. Liberónk, Baksa Panna az Extraligából, és átlónk, Ligárt Anna az NB1-ből Kőnig Gáborral fogja megkezdeni hamarosan a munkát az U19-es magyar csapatnál.

A felkészülés június 18-án kezdődik egy bő kerettel, amely csökkeni fog a VB augusztus 1-i kezdetéig. Továbbá egy MEVZA-tornán való szereplés is tervben van, így alkotva egy teljes képet a jó szereplés reményében. A csoportunkban az alábbi nemzetekkel nézünk majd szembe: Argentína, Egyiptom, Kamerun, Kína, Chile

Fiatalabb növendékeink, név szerint: Lehel Nóra és Szabados Emma (feladók), Csereklye Zsófia (center), Pusztai Lilien (liberó) szintén meghívást kaptak a nemzeti csapatba, az U17-es korosztályba.

Horváth András irányításával a tábor kezdetét is veszi a holnapi nap folyamán Dunakeszin. A lányok EB-n történő szereplése július 16-án kezdődik Békéscsabán, az alábbi nemzetekkel egy csoportban: Törökország, Belgium, Románia, Szlovénia, Németország, Franciaország, Görögország.

Sok sikert kívánunk csajok, mindent bele!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41