Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

INTERJÚ RÖPLABDA CSAPATUNK LEGÚJABB TAGJÁVAL, PRISILLA RIVERÁVAL

Kicsivel több mint egy hete érkezett, egyenesen az olimpiai kvalifikációról, a dominikai válogatott csapatkapitánya, Prisilla Rivera.

A Vasas ellen már a pályán is láthattátok a csupaszív, tapasztalt játékost. Megkérdeztük hogy érzi magát Budapesten és mire számít a szezonban!

UTE Volley: Hol játszottál az előző szezonodban? Mit gondolsz, miért volt szükséged a klubváltásra?
Prisilla Rivera: Az előző szezonomban Törökországban játszottam a Sariyer csapatában. Azért jöttem ide, mert szeretném jobban megismerni a magyar bajnokságot. Tudom, hogy a magyar bajnokság nagy fejlődésen megy keresztül. Minden szezon egyre erősebb, így szeretném megismerni ezt a ligát.
UV: Hogy érzed magad Budapesten, és a csapatban?
PR: Jól érzem magam itt. Budapest egy gyönyörű város, viszont számomra igencsak hideg. Egy nagyon kellemes környezetbe csöppentem bele, amikor a csapatba érkeztem. A lányok rendkívül befogadóak és kedvesek velem.
UV: Mit gondolsz a legutóbbi Vasas elleni bajnoki meccsről? Szerinted mi volt a siker kulcsa?
PR: Úgy gondolom, hogy ez egy színvonalas mérkőzés volt. Szükségünk volt erre a győzelemre, és szerintem csapatként jól tudtunk együttműködni. Mindemellett a csapat minden tagja teljes koncentrációval készült a rangadóra. Az első szettben a megengedettnél több hibával játszottunk, de sikerült időben felülkerekedni ezeken a problémákon, és behúzni a meccset. A sikerhez a jó blokkmunkánk is hozzájárult, de ami a legfontosabb, hogy mindenki minden pontért teljes erőbedobással küzdött.
UV: Mit vársz ettől a szezontól? Milyen célokkal érkeztél Újpestre?
PR: Nagyon remélem, hogy a csapat által kitűzött célokat el tudjuk a későbbiekben érni, ezzel meghálálva a nagyszerű szurkolóink folyamatos támogatását. A jövőben minden erőmmel azon leszek, hogy játékommal a csapatot segíthessem annak érdekében, hogy további sikereket élhessünk meg együtt.

Sok sikert kívánunk Prisilla!
Hajrá Lilák!

Forrás: Kovács Lilla https://www.utevolley.hu/capahir/prisilla-rivera-budapest-gy%C3%B6ny%C3%B6r%C5%B1-de-nekem-kicsit-hideg
(fordításban Danijela Nikic volt segitségünkre)

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41