Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

BÜSZKÉK VAGYUNK

Ismét büszkék lehetünk leendő tehetségeinkre! 

Április elején Dunabogdányban befejeződött a leány U14-es válogatott felkészítő táborának  turnusa, amin Dibusz Viktória és Szabados Emma, ígéretes játékosaink is részt vettek.

Azóta további játékosunk is kapott behívót  ezzel emelve szakosztályunk munkásságának minőségét.

Gratulálunk! Büszkék vagyunk rátok lányok!

Dibusz Viktória és Szabados Emma beszámolója az elmúlt idöszakról:

Dibusz Viktória:

„Nagyon jól érzem magam az UTE-ban. Körülbelül 5 éve röpizek és nagyjából 362 ute edzésen vettem részt. A közeljövőben a válogatott keret a célom, későbbiek során világbajnokságok, EB-k, stb… Hatalmas élmény volt a válogatottban lenni, bármikor visszamennék! Hatalmas élmény volt a tábor, főleg az edzés végi csatakiáltások, az esti ismerkedő játékok, izgalmas feladatok fognak hiányozni.

Szabados Emma:

„6 éve Az UTE a második családom. Minden napot együtt töltünk, barátok vagyunk, nem csak csapattársak, együtt örülünk, együtt sírunk és mindenki ismer mindenkit. Már a kezdetektől fogva válogatott röplabdás szeretnék lenni és külföldön játszani. Nyilván az életben nagyon sok minden fog változni, most még nem tudnám megmondani, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek. De mindenképp szeretnék diplomát, mert nem tudhatjuk, mikor lesz egy sérülés, ami véget vethet a sportnak. Idén bekerültem a válogatott keretbe. Egy életre szóló élmény volt más csapatok játékosait megismerni, akikkel eddig csak a pályán találkoztunk és más, idegen edzőkkel edzeni. Óriási megtiszteltetés, hogy ott lehettem. Nagyon keményen edzettünk naponta kétszer és nagyon sok felmérésen vagyok/vagyunk túl. Az egész tábor hatalmas élmény volt, ha egy dolgot kell kiemelnem, akkor az a sok közös program.

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41