Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

A KEMÉNY MUNKA MINDIG MEGHOZZA A GYÜMÖLCSÉT

122 PONT, AVAGY A KEMÉNY MUNKA MINDIG MEGHOZZA A GYÜMÖLCSÉT

Néhány napja olvashattátok oldalunkon, hogy a hivatalos statisztikák alapján jelenleg argentin négyes ütőnk, Camila Hiruela a Magyar Extraliga legjobb pontszerzője. Kíváncsiak voltunk, hogy Cami hogyan élte meg az elmúlt időszak mérkőzéseit, és arra is, hogy hogyan, illetve mely európai városokban töltődött fel az ünnepek során. 

- Hogyan értékelnéd a csapat ezidáig nyújtott teljesítményét? 

Azt gondolom, hogy voltak jó pillanataink, de van még miben fejlődnünk. Összességében jól dolgozunk, de hiányzik az eltökéltség a fontos pillanatokban.

- A Magyar Röplabda Szövetség által nyilvántartott statisztikák alapján a Magyar Extraligában eddig te szerezted a legtöbb pontot. Mi a véleményed a saját teljesítményedről?

Elégedett vagyok a teljesítményemmel, de nem ülök ölbe tett kézzel örülve az egyéni sikereimnek, továbbra is azon dolgozom, hogy a maximumot nyújtsam minden egyes nap, mivel számomra az a legfontosabb, hogy csapatként jól teljesítsünk és elérjük a közös céljainkat. Jelenleg ez az egyetlen dolog, ami a fejemben van.

- Akik, követnek téged Instagramon, azok láthatták, hogy sokat utaztál az ünnepek folyamán. Hogy telt nálad a karácsony?

Nagyon jól telt számomra ez a pár nap pihenő Szükségesem volt néhány napra, hogy elszakadjak a napi rutintól, annak érdekében, hogy újult erővel térjek vissza a munkába. Ez idő alatt elutaztam Párizsba. Gyönyörű város, mindig is egy bakancslistás hely volt számomra. A karácsonyt Barcelonában töltöttem sok argentin baráttal, akiket már régóta nem láttam. A velük együtt töltött idő teljesen megújított, feltöltött pozitív energiával, és nagyon boldoggá tett.

- A Magyar Kupából való kiesést követően a csapatnak most már csak a bajnoki szereplésre kell fókuszálnia. Az elkövetkezendő időszakban milyen célokkal álltok majd fel a pályára?

Az az igazság, hogy nagyon szomorú voltam, amikor kikaptunk a Nyíregyházától a kupában, de úgy gondolom, hogy tanulnunk kell ezekből a meccsekből, hogy napról napra jobbak és jobbak legyünk! Meggyőződésem, hogy továbbra is keményen fogunk dolgozni, nagyszerű edzői stábunk van, amelynek minden tagja bízik bennünk, és a legjobbat hozza ki minden játékosból.

- Milyen az élet Újpesten? 

Az élet Újpesten nagyon nyugodt, jól érzem magam itt. Budapest nagyon szép város, tényleg mindent szeretek itt, kivéve a hideget. Ezt még mindig nem sikerült megszoknom. Úgy gondolom, hogy bárhova is sodor majd az élet Budapest örökre velem marad.

Gratulálunk Cami eddig mutatott teljesítményéhez! 

Hajrá UTE!

 

Képek

Taekwondo DIÁKOLIMPIA 2019 - Pécs című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41