Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

Szerdán visszavághat a Challenge Kupában röplabda csapatunk!

A vasárnapi, Jászberény elleni „könnyed” sikert követően két igen fontos és kőkemény mérkőzés vár röplabda csapatunkra a héten, hiszen most szerdán, 18 órai kezdettel jön a Challenge Kupa visszavágója, szombaton – szintén 18 órai kezdettel – pedig a Békéscsaba látogat a Tungsram Csarnokba.

Kezdjük a „fontosabb” találkozóval, a Challenge Kupával. Mint azt már szurkolóink tudják, múlt héten szerdán hat év után játszottunk ismét nemzetközi tétmérkőzést. Sajnos a jó kezdés után kicsit „kiengedtünk”, így 3:1-s győzelmet aratott finn ellenfelünk. Természetesen ezért is jó a visszavágó, mert van lehetőségünk kijavítani az ott elért eredményt, és meglehet a továbbjutás. Ehhez mindössze arra van szükségünk, hogy 3:0-ra vagy 3:1-re győzzünk a rendes játékidőben, majd a mindent eldöntő aranyszettben is mi diadalmaskodjunk. Minden más esetben ellenfelünk jut tovább. A visszavágóra szerdán, december 5-én, 18 órai kezdettel kerül sor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában (1083 Budapest, Ludovika tér 2.)

A szombati napon a bajnok Békéscsaba látogat már a Tungsram Csarnokba. Ellenük is jól kezdődött a szezon, hiszen hazai pályán 3:0-ra legyőztük őket az első fordulóba, majd idegenben 3:1-es vereséget szenvedtünk, így jelen pillanatban 1:1-re állunk. Sajnos a megszerezhető pontokat tekintve a „Csabaiak” a jobbak, hiszen a tizenegy mérkőzésből 23 pontot szereztek, amivel a második helyen állnak a tabellán. Mi tíz összecsapáson vagyunk túl, és 16 egységgel a negyedikek vagyunk.

Mindenkit nagy szeretettel várunk mind a két mérkőzésre.

HAJRÁ UTE!

Képek

2019.1.11 Hokiklub - UTE című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41