Dátum: 2019 március 22. (péntek) | Beáta, Izolda

hírek

Sima vereség a Nyíregyháza ellen!

Röplabda szakosztály 2018-04-07 Megtekintések száma: 349

Elszántam, nagy reményekkel vágott neki a csütörtöki, nyíregyházi, második elődöntőnek röplabda csapatunk, hiszen a hazai 3:2-es vereség után meg akarták mutatni játékosaink, hogy nem véletlenül sikerült ebben a szezonban már kétszer is legyőzni aktuális ellenfelünket. Sajnos egy kijózanító pofonba szaladtunk bele vendégként.

FATUM NyíregyházaUTE 3:0 (17,22,16)

A három győzelemig tartópárharc állása: 2:0 a Nyíregyházának

Nem úgy indult a mérkőzés első szettje, ahogy aztán fejeződött, hiszen 2:1 után fordítottunk, és 4:7-re, majd 5:10-re is sikerült ellépnünk. 7:13-nál a hazaiak kértek időt, majd 11:13-nál már mi is. 13:15-től kezdve szétesett a játékunk, elkezdtünk rengeteget hibázni, amit a Nyíregyháza ki is használt, és 21:17-re átvette a vezetést. Innentől kezdve mát nem volt visszaút a szettben számunkra, és 25:17-re nyertek a hazaiak, így 1:0-ra vezettek összesítésben.

A második játszma ott folytatódott, ahol az előző abbamaradt …. a hazaiak lelkesebben, kevesebb hibával játszottak, mi pedig a szett közepéig csak futottunk az eredmény után (3:2, 10:7). 12:11-nél időt kérte vendéglátó, amiből mi jöttünk ki jobban, és 15:16-ra, majd 18:19-re is nálunk volt az előny. Innentől kezdve megint jöttek a hibák a mi oldalunkon, és 23:19-re átvette a vezetést a hazai együttes. 24:22-re még sikerült ugyan felzárkóznunk, de ezzel el is lőttük az összes puskaporunkat, és 25:22-re nyert újra a Nyíregyháza, így már 2:0-ra vezettek.

A harmadik szett annyiban hasonlított az elsőhöz, hogy ezt sem volt túl vidám dolog lila-fehér szurkolóként átélni. 3:3-ig tartottuk magunkat, majd ismét jött a megszámlálhatatlan hiba a játékunkban, ellenfelünk pedig lépésről-lépésre szakadt el tőlünk, és közelített a célja felé. Mondhatnánk, hogy ami ezen a napon elromolhat, az el is romlott ….. a Continental Arénában senkit nem lepett meg, hogy 10:5-nél időt kértünk, de ezt követően sem találtunk vissza a „régi” önmagunkhoz, így ezt a játékrészt is „nagy” fölénnyel, 25:16-ra nyerte a Nyíregyháza, és 3:0-ra övék lett a mérkőzés.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy a hétköznap és a nagy távolság ellenére is a helyszínen bíztatták a csapatot, valamint köszönjük az UTE Atlétikai Szakosztályának, hogy hetven sportolót – akik éppen Nyíregyházán edzőtáboroznak – kihoztak a mérkőzésre.

Bízzunk benne, hogy a Tungsram Csarnokban hétfő este 20 órakor kezdődő összecsapáson sikerül visszatalálnunk ahhoz az énünkhöz, aki több mint két év után szakította meg a Békéscsaba veretlenségi sorozatát, valamint kétszer (egyszer otthon, egyszer idegenben) is legyőzte a Nyíregyházát! Aki nem tud kilátogatni a találkozóra, az az M4Sporton 19:45 órától élőben tudja nyomon követni a mérkőzés alakulását.

HAJRÁ UTE!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41