Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Régi és új játékos is csatlakozott a felkészülésünkhöz!

A magyar röplabda válogatott bakui szereplése után hazatért két válogatottunk, Bleicher Réka és Czina Kata is, így az itthon maradottakhoz csatlakozva folytatják vezetőedzőnk irányítása mellett a felkészülést a 2017/2018-as bajnokságra.

A háttérben szakvezetésünk folyamatosan azon dolgozik, hogy megerősítse a keretünket a következő bajnokságokra, ennek eredményeképpen egy új lány is feltűnt a Tungsram Csarnokban és az Atlétikai pályán.

Örömmel jelentjük be szurkolóinknak, hogy sikerült megállapodnunk, így lila-fehérben folytatja pályafutását a brazil Milca Lubieska Da Silva!

Milca Lubieska Da Silva

A 29 éves, 181 cm magas ütőnk a Brazil Szuperligában kezdett el röplabdázni, majd 2011-ben Görögországba szerződött a Markopoulo csapatához. A következő szezonban már a francia Venelles együttesét erősítette, majd Peru felé vette az irányt, ahol élete eddigi legjobb eredményét érte el, hiszen 2013/2014-ben megválasztották a bajnokság legértékesebb játékosának, majd egymás után kétszer is bajnoki címet ünnepelhetett csapatával, az USMP-vel. 2016-ban, csapatkapitányként döntőbe jutottak, majd a Dél-Amerikai bajnokság legtöbb pontot szerző játékos lett.

Innen sikerült leigazolnunk klubunkba.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK! HAJRÁ UTE!

Képek

UTE Karate Szakosztály képei című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41