Dátum: 2018 július 21. (szombat) | Dániel, Daniella

hírek

Lejátszotta röplabda csapatunk a második mérkőzését is az MTK együttese ellen!

Röplabda szakosztály 2016-09-30 Megtekintések száma: 905

Csütörtök délután a Városmajori MTK Röplabda Csarnokban lejátszottuk a múlt heti, első felkészülési mérkőzésünk visszavágóját a budapesti kék-fehérek ellen. Egyelőre a nagy csata még elmaradt, de mivel mi még a labdás edzések elején járunk, ellenfelünk pedig már hetedik hete edz, ezért nem szabad messzemenő következtetést leszűrni az eredményből. Ami biztos, ha a bajnokságra mindkét csapat a legjobb formáját hozza, akkor ebből a párharcból is egy igazi rangadó kerekedhet. A további képekért kattintsanak IDE!

Az első harmad közepéig szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol itt, hol ott volt egy-egy pont előny. A végjátékra kicsit elvesztettük a fonalat, és többet hibáztunk, mint a hazai együttes, így egy szoros szettet követően 25:21-re nyertek.

A második játékrész nagyon rosszul kezdődött számunkra, és volt, hogy öt-hat ponttal is elment az MTK. Próbálkoztuk visszajönni a mérkőzésbe, a végén két szettlabdát is hárítottunk, de ez csak arra volt jó, hogy 25:14-re zárkózzunk fel.

A harmadik játszmában szinte ugyanott folytattuk, ahol az előzőben abbahagytuk. A leütések nem mentek, ellenfelünk remekül blokkolt, és bár volt két-három parádés labdamenet, ezeket rendre nem mi nyertük meg, így ezt a szettet 25:16-ra nyerte a hazai együttes.

A negyedik játékrészben látszott, hogy a „bemelegítés” után mi is meg tudjuk rázni magunkat. Bár egy-két hiba még be-be csúszott a védekező játékunkba, a támadásaink már sikeresebbek voltak. Ennek is köszönhetően ellenfelünk kicsit meglepődött, hogy sikeresen rendeztük a sorainkat, és 25:23-ra megnyertük az utolsó szettet, így 3:1 lett a számszerű végeredménye a második felkészülési mérkőzésünknek.

Folytatás szombaton, október elsején a Tungsram Csarnokban, amikor is egy torna keretében megmérkőzünk a Kaposvár és a Vasas csapataival is.

UTE–MCM-Diamant Kaposvár 10 óra
MCM-Diamant Kaposvár–Vasas Óbuda kb. 12 óra
Vasas Óbuda–UTE kb. 14 óra

HAJRÁ UTE!

Képek

Sportnap az atlétáknál című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41