Dátum: 2019 június 26. (szerda) | János

hírek

Közös edzéssel és felkészülési mérkőzéssel kezdte a hetet röplabda csapatunk!

Röplabda szakosztály 2018-09-18 Megtekintések száma: 539

A múlt heti szlovákiai túrát követően egy sebességgel feljebb kapcsolt vezetőedzőnk és szakmai stábunk a közeli bajnoki rajt miatt, hiszen hétfő már egy újabb felkészülési mérkőzést játszottak lányaink. Ezúttal nem kellett olyan sokat utazniuk Szűcs Kingáéknak, hiszen az MTK városmajori csarnoka volt a cél, ahol a kék-fehérek ellen léptünk parkettre.

A találkozó előtt közel másfél órán keresztül a hazaiak vezetőedzője, Tóth Gábor és Kántor Sándor egy előre egyeztetet, közös edzést vezényelt a csapatoknak, ahol különböző állásokat próbáltak szimulálni. Ezután jöhetett a „mérkőzés”, amit végül 2:1 arányban mi nyertünk, de természetesen ez még csak egy újabb „állapotfelmérés” volt a két csapatnak és a vezetőségnek.

Vezetőedzőnk nyilatkozatát a mögöttünk levő öt felkészülési mérkőzésről IDE kattintva lehet megtekinteni.

Ahogy az a felvételen is elhangzik, még hét összecsapás van Lakatos Enikőék előtt, ebből hármat már ezen a héten letud majd csapatunk, hiszen pénteken egy újabb tornára utazunk, ezúttal a csehországi Prostejov-ba. Ellenfeleink a VK UP Olomouc, a VK Slávia Bratislava és a hazai VK Prostéjov lesz. Természetesen ezekről a találkozókról is beszámolunk majd szurkolóinknak.

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41