Dátum: 2019 február 20. (szerda) | Aladár, Álmos

hírek

Kötél Dóra befejezi játékos pályafutását!

Röplabda szakosztály 2018-09-20 Megtekintések száma: 1029

Ahogy az a címből már kiderül, ezúttal egy szomorú, de annál örömtelibb kötelességünknek teszünk eleget, amit most változtatás nélkül teszünk közzé szurkolóinknak.

Kedves Szurkolók!

Sajnálatos, de egyben örömteli hírt kell bejelentenem csapatunk és a ti számotokra! Az elmúlt szezon második felére kiújultak térdproblémáim, így már a bronzéremért vívott meccseken is csak folyamatos orvosi segítséggel tudtam játszani. A szezon előtt bizakodtam, hogy a nyári pihenő jót tett a lábaimnak, és bírni fogják a terhelést, így örömmel hosszabbítottam meg a szerződésemet. Sajnálatosan a felkészülés kezdetén egyből rosszabbodott az állapotom, így arra jutottam, hogy befejezem az aktív pályafutásomat. Ez volt a kevésbé örömteli része a bejelentésemnek.

Természetesen a sérülésemet rendbe lehetne hozni, és vissza tudnék térni a pályára, de menet közben kiderült, hogy más teendőim is lesznek az elkövetkező időben, mivel már nem csak magamra kell vigyáznom a jövőben. Ez pedig az örömteli része a bejelentésemnek!

A klubtól, csapattól és tőletek nem kerülök ennek ellenére sem távol, mivel az UTE utánpótlás röplabda csapatainál fogok edzői feladatot ellátni. Bízom benne, hogy a sok év aktív röplabdás pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimmal én is nagyban hozzá tudok majd járulni ahhoz, hogy a jövőben minél eredményesebb röplabdázók jöhessenek fel a felnőtt csapathoz. Ezúton is szeretném nektek megköszönni a sok támogatást, amit az elmúlt években kaptam tőletek!

Hajrá UTE!”

Sok sikert kívánunk Dórinak az edzői pályafutásához.

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41