Dátum: 2019 június 26. (szerda) | János

hírek

Kötél Dóra befejezi játékos pályafutását!

Röplabda szakosztály 2018-09-20 Megtekintések száma: 1198

Ahogy az a címből már kiderül, ezúttal egy szomorú, de annál örömtelibb kötelességünknek teszünk eleget, amit most változtatás nélkül teszünk közzé szurkolóinknak.

Kedves Szurkolók!

Sajnálatos, de egyben örömteli hírt kell bejelentenem csapatunk és a ti számotokra! Az elmúlt szezon második felére kiújultak térdproblémáim, így már a bronzéremért vívott meccseken is csak folyamatos orvosi segítséggel tudtam játszani. A szezon előtt bizakodtam, hogy a nyári pihenő jót tett a lábaimnak, és bírni fogják a terhelést, így örömmel hosszabbítottam meg a szerződésemet. Sajnálatosan a felkészülés kezdetén egyből rosszabbodott az állapotom, így arra jutottam, hogy befejezem az aktív pályafutásomat. Ez volt a kevésbé örömteli része a bejelentésemnek.

Természetesen a sérülésemet rendbe lehetne hozni, és vissza tudnék térni a pályára, de menet közben kiderült, hogy más teendőim is lesznek az elkövetkező időben, mivel már nem csak magamra kell vigyáznom a jövőben. Ez pedig az örömteli része a bejelentésemnek!

A klubtól, csapattól és tőletek nem kerülök ennek ellenére sem távol, mivel az UTE utánpótlás röplabda csapatainál fogok edzői feladatot ellátni. Bízom benne, hogy a sok év aktív röplabdás pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimmal én is nagyban hozzá tudok majd járulni ahhoz, hogy a jövőben minél eredményesebb röplabdázók jöhessenek fel a felnőtt csapathoz. Ezúton is szeretném nektek megköszönni a sok támogatást, amit az elmúlt években kaptam tőletek!

Hajrá UTE!”

Sok sikert kívánunk Dórinak az edzői pályafutásához.

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41