Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Két idegenbeli mérkőzés vár röplabdás lányainkra!

A múlt heti, Palota elleni mérkőzést követően ezen a héten ismét összecsap a két együttes, igaz, ezúttal ellenfelünk otthonába látogatunk a XV. kerületbe, ám ezt megelőzi egy még fontosabb összecsapás, hiszen pénteken az MTK csarnokába kell bizonyítanunk.

Jelen állás szerint a kék-fehérek két pozícióval előrébb helyezkednek el a tabellán, mint mi, de a különbség mindössze egy pont a két csapat között, így egy esetleges győzelmet követően ideiglenesen közelebb tudunk kerülni a dobogóhoz.

AZ MTK egy Vasas elleni győzelemmel kezdte a szezont, majd ezután jött a Tungsram Csarnokban lejátszott televíziós mérkőzés, ahol sajnos 3:1-es vereséget szenvedtünk. Ezt követően szettveszteség nélkül győzték le a Palotát, majd jött két vereség a Békéscsabától és a Jászberénytől, melyet zsinórban négy győzelem követett. A 2016-os naptári év utolsó bajnokiján a Nyíregyháza elleni szenvedtek 3:0-s vereséget. Az új évben még nem játszottak bajnokit, így nekik ez lesz a bemutatkozásuk a 2017-es évben.

Csapatunk jelen állás szerint a hatodik pozíciót foglalja el a tabellán, de mint már említettük, az előttünk levő Jászberénynek és MTK-nak 21-21 pontja van, a harmadik Vasasnak pedig 23, igaz, a kék-fehérek és a piros-kékek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így minden megszerezhető pontra nagy szükségünk van, hogy méltó helyen álljunk a tabellán.

A vasárnapi, Palota elleni mérkőzés annyiban tűnik egy kicsit különlegesnek, hogy 13 órától a juniorok, majd ezt követően a felnőttek lépnek pályára, előreláthatólag 16 órai kezdettel, de szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, hogy érkezzen időben, mert elképzelhető, hogy hamarabb kezdődik az összecsapás!!!!

A pontos kezdési időpontok:

13. forduló:
2017. január 20., péntek, 17 óra
MTK Budapest–UTE

14. forduló:
2017. január 22., vasárnap, előreláthatólag 16 óra
Palota RSC–UTE

Képek

baki I. Európai Játékok - csapatgyűlés című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41