Dátum: 2019 február 20. (szerda) | Aladár, Álmos

hírek

Két extraliga mérkőzés vár röplabda csapatunkra a héten!

Röplabda szakosztály 2018-01-29 Megtekintések száma: 647

Az elmúlt két mérkőzésen sikerült kijavítani az első extraliga mérkőzésen elkövetett hibákat, és ezeknek a győzelmeknek köszönhetően a második helyen állunk a tabellán a Békéscsaba mögött. Természetesen nincs megállás az előttünk álló napokban sem, hiszen most pénteken és vasárnap újabb ellenfelekkel nézünk szembe.

Elsőként pénteken, február másodikán, 19 órakor a Folyondár utcába látogatunk a Vasas vendégeként. Ellenfelünk egy kicsit hektikus időszakon van túl, hiszen a hazai bajnokságban egy Jászberény elleni vereséggel kezdett (1:3), majd attól a Nyíregyházától is kikapott 3:2-re, akit mi ugyanilyen arányban győztünk le legutóbb. A nemzetközi bajnokságban is hasonló eredményt tud felmutatni a piros-kék együttes, hiszen kétszer 3:2-re kaptak ki, majd negyedikre összejött a győzelem, és ők szerezték meg a plusz egy pontot.

Második ellenfelünk vasárnap a Kaposvár csapata lesz, akik eddig két találkozót játszottak le az extraligában. Az első fordulóban a Nyíregyháza győzött ellenük 3:0-ra, majd a bajnok Békéscsaba is begyűjtötte mind a három pontot a rendes játékidőben. Mielőtt velünk találkozik a zöld-fehér gárda, megmérkőznek a Jászberény együttesével.

Fontos változás ezzel a találkozóval kapcsolatban, hogy nem az eredetileg kiírt 18 órakor fog kezdődni, hanem egy órával korábban, 17 órakor. A változásra azért volt szükség, mert ismét csak egy időben kezdődött volna jégkorong csapatunk MAC elleni összecsapásával a Megyeri Úti Jégcsarnokban, ám a két szakosztály vezetése úgy ítélte meg, hogy ne zárja ki egyik a másikat, így mindkét találkozó idejét módosították, hogy szurkolóink át tudjanak érni a jégcsarnokba.

Azon drukkerek, akik kilátogatnak majd a röplabda mérkőzésre, tegyék el az ott kapott belépőjüket, mert a jégcsarnokba az ottani jeggyel ketten jöhetnek be egy jegy áráért a MAC elleni találkozóra, ami 19 órakor fog kezdődni.

HAJRÁ UTE!

Képek

Sportnap az atlétáknál című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41