Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Jön az „A” csoport rangadójának visszavágója a röplabda bajnokságban!

Pénteken, idegenben, Jászberényben lépett pályára „tartalékos” felnőtt röplabda csapatunk, és bár az első és a negyedik szettet megnyertük, a második és a harmadik játékrészben szorosan ugyan, de a hazaiak örülhettek, így aranyszettre került sor.

Ebben a játszmában sajnos kijött a sérültjeink hiánya (Dégi Barbara, Milca Lubieska és Priscila Bosio nem lépett pályára – szerk.) így ezt is a Jászberény nyerte meg, így ők örülhettek a második pontnak. A számszerű végeredmény: Jászberény – UTE 3:2 (–13, 21, 24, –24, 9)

Vezetőedzőnk így értékelte a találkozót:Nehéz volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen ezen a héten öt játékosom nélkül tudtam készülni. Ennek ellenére nagyon jó meccs volt és minimális különbség jellemezte a két csapatot – igaz, a kulcsmomentumokból rendre a Jászberény jött ki jobban. A döntő játszmában nem játszottunk jól, különösen támadásban hibáztunk sokat – ugyanakkor a hazaiak nagyon jól teljesítettek. Jövő héten tovább dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat.

Kesergésre semmi ok, illetve idő sincs rá, hiszen most szombaton, december 9-én, 18 órai kezdettel a bajnok Békéscsaba látogat a Tungsram Csarnokba, akikkel egy nagyon „szoros” és izgalmas mérkőzést játszottunk idegenben.

Szurkolói csoportunk, az UVU (UTE Volley Ultras) egy kéréssel fordul a szurkolóinkhoz:

Az UTE Volley Ultras adománygyűjtést szervez az Újpesti Cseriti javára.

Kérjük, hogy aki a szombati mérkőzésre érkezik, lehetőség szerint egy - vagy több - plüssállatot hozzon magával, melyeket egyszerre, a mérkőzés kezdete előtt a csapatok bevonulásánál a pályára dobunk!

HAJRÁ UTE!

MINDENKIT NAGY SZERETETTEL VÁRUNK A MÉRKŐZÉSRE!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41