Dátum: 2019 március 22. (péntek) | Beáta, Izolda

hírek

Hétfőn este jön a röplabda elődöntő harmadik mérkőzése!

Röplabda szakosztály 2018-04-09 Megtekintések száma: 455

Sajnos eddig a párharc nem úgy alakult, ahogy azt elképzeltük, illetve ahogy azt az extraliga után gondoltuk, így a Nyíregyháza 2:0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban.

De persze nincs okunk kétségbeesni, hiszen – ahogy eddig is – ezúttal is a mi kezünkben van a sorsunk, és nagyon bízunk benne, hogy a hétfő esti összecsapáson be tudjuk bizonyítani mindenkinek, hogy igen ott a helyünk a bajnoki döntőben.

Vezetőedzőnk, Horacio Bastit így értékelte a csütörtöki, idegbeli találkozót: „Azért jutottunk ebbe a helyzetbe, mert az extraliga befejezése után nem sikerült egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, és nem tudtuk azt a játékszintet hozni ebben a párharcban, amit tudunk. Ellenfelünk nagyon jól játszott csütörtökön, ami demoralizálta a lányokat. Innentől kezdve nem hibázhatunk egyszer sem, sokkal jobban kell játszanunk, hogy elérjük a célunkat, és bejussunk a bajnoki fináléba!

A mérkőzés hétfőn, április 9-én, 20 órakor kezdődik a Tungsram Csarnokban. Aki nem tud kilátogatni a találkozó helyszínére, az az M4Sporton 19:45 órától élőben tudja nyomon követni az összecsapást!

HAJRÁ UTE!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41