Dátum: 2018 október 22. (hétfő) | Előd

hírek

Harmadik helyen végzett röplabda csapatunk a pozsonyi tornán!

Röplabda szakosztály 2018-09-16 Megtekintések száma: 262

Csütörtök reggel kelt útra felnőtt röplabda csapatunk, hogy részt vegyen pénteken és szombaton a szlovákiai „Slávia – EU Cup 2018” versenyen. Ellenfeleink a Sokol Wien, a Dukla Liberec, a VK Prostejov és a hazai, Slávia EU Bratislava csapata volt.

Pénteken délelőtt kezdésként a Sokol Wien (Sokol/Post SV) együttese ellen léptek pályára Kötél Dóriék, és arattak 3:1-es győzelmet (20,–20, 19, 23), majd délután már a VK Slavia EU Bratislava ellen kellett bizonyítani. Ez olyannyira jól sikerült, hogy az előző találkozóhoz hasonlóan itt is 3:1-es lila-fehér siker született (16,–23,–16,–26).

Szombaton délelőtt a szlovák túra második napján első ellenfelünk a VK Dupla Liberec együttese volt. Ezen a mérkőzésen vezetőedzőnk mindenkinek több játéklehetőséget adott, hiszen ez a torna az első, ahol az elmúlt hetek munkáit le tudta mérni. Ennek is betudható, hogy bár helyenként jól játszottunk, de 3:1-es vereséget szenvedtünk (–21,22,–12,–22).

A negyedik, utolsó összecsapáson a VK Prostejov csapatát „fogadtuk”, ahol pályára lépett egykori játékosunk, Veronika Bezsandolszka is. Akárcsak a délelőtti találkozón, úgy itt is szorosan alakult a mérkőzés, de ellenfelünk a mai napon jobban koncentrált, így 3:1-re győzött (21,21,-19,16), így a tavalyihoz hasonlóan idén is a harmadik helyen végeztünk a tornán.

A végső sorrend:
1) VK Dupla Liberec
2) VK Prostejov
3) UTE
4) VK Slavia EU Bratislava
5) Sokol/Post SV

Az előzetese tervek szerint lesz még felkészülési mérkőzése csapatunknak az októberi rajtig. Amint hivatalossá és véglegessé válnak az időpontok, tájékoztatjuk szurkolóinkat azokról.

HAJRÁ UTE!

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41