Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Harmadik helyen végzett röplabda csapatunk a pozsonyi tornán!

Csütörtök reggel kelt útra felnőtt röplabda csapatunk, hogy részt vegyen pénteken és szombaton a szlovákiai „Slávia – EU Cup 2018” versenyen. Ellenfeleink a Sokol Wien, a Dukla Liberec, a VK Prostejov és a hazai, Slávia EU Bratislava csapata volt.

Pénteken délelőtt kezdésként a Sokol Wien (Sokol/Post SV) együttese ellen léptek pályára Kötél Dóriék, és arattak 3:1-es győzelmet (20,–20, 19, 23), majd délután már a VK Slavia EU Bratislava ellen kellett bizonyítani. Ez olyannyira jól sikerült, hogy az előző találkozóhoz hasonlóan itt is 3:1-es lila-fehér siker született (16,–23,–16,–26).

Szombaton délelőtt a szlovák túra második napján első ellenfelünk a VK Dupla Liberec együttese volt. Ezen a mérkőzésen vezetőedzőnk mindenkinek több játéklehetőséget adott, hiszen ez a torna az első, ahol az elmúlt hetek munkáit le tudta mérni. Ennek is betudható, hogy bár helyenként jól játszottunk, de 3:1-es vereséget szenvedtünk (–21,22,–12,–22).

A negyedik, utolsó összecsapáson a VK Prostejov csapatát „fogadtuk”, ahol pályára lépett egykori játékosunk, Veronika Bezsandolszka is. Akárcsak a délelőtti találkozón, úgy itt is szorosan alakult a mérkőzés, de ellenfelünk a mai napon jobban koncentrált, így 3:1-re győzött (21,21,-19,16), így a tavalyihoz hasonlóan idén is a harmadik helyen végeztünk a tornán.

A végső sorrend:
1) VK Dupla Liberec
2) VK Prostejov
3) UTE
4) VK Slavia EU Bratislava
5) Sokol/Post SV

Az előzetese tervek szerint lesz még felkészülési mérkőzése csapatunknak az októberi rajtig. Amint hivatalossá és véglegessé válnak az időpontok, tájékoztatjuk szurkolóinkat azokról.

HAJRÁ UTE!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41