Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Felkészülési mérkőzésen győztük le az MTK csapatát!

A vasárnapi, Békéscsaba elleni első extraliga találkozónk előtt a szakmai stábunk egy felkészülési mérkőzést kötött le szerdára, ahol az MTK csapata volt az ellenfelünk.

Mindkét együttes pályára lép a hétvégén, mi a felsőházban, a kék-fehérek az alsóházban, így volt mit gyakorolni éles szituációban mind a két csapatnak. Jó hír számunkra, hogy minden játékosunk parkettre lépett a két óra alatt, így már nincs sérültünk a Békéscsaba mérkőzés előtt. Sőt …. az alapszakasz és az extraliga közötti szünetet kihasználva vezetőségünk egy új játékost is kipróbált a felkészülés alatt.

A 195 cm magas, 26 éves középső center, Jennifer Cross Kanadában született, és a Michigan Egyetemen kezdett el röplabdázni. Már az első évében hozzásegítette csapatát, hogy a legjobb négy közé jusson a bajnokságban, és jelen állás szerint is ő tartja az egyes blokkoknak a rekordját. Ezt követően Európa felé vette az irányt, és a svéd Engelholm együtteséhez igazolt. Itt két fronton is, a séd kupában és a bajnokságban is bemutatkozott, nem mellesleg megnyerték a bajnoki címet ebben az évben. Ezután a német Drezda csapatát választotta, ahol két évet töltött el, és itt bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett. A „karrierje” során több alkalommal is magára húzhatta a kanadai nemzeti mezt.

Amint véglegessé válik a játékos leigazolása, természetesen azonnal tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

A felkészülési mérkőzést csapatunk 4:0-ra nyerte meg az MTK ellen.

HAJRÁ UTE!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41