Dátum: 2019 február 20. (szerda) | Aladár, Álmos

hírek

Esélyt sem adott röplabda csapatunk a Kaposvárnak az extraligában!

Röplabda szakosztály 2018-02-05 Megtekintések száma: 571

Vasárnap este a Kaposvár női röplabda csapata látogatott a Tungsram Csarnokba. Mindkét együttes győztes mérkőzés után volt, hiszen amíg mi a Vasast győztük le a Folyondár utcában pénteken, addig ellenfelünk Jászberényben szerezte meg az első győzelmét az extraligában. A találkozón készült képeket IDE katttintva lehet megtekinteni.

Ennek megfelelően mindkét együttes „erősen” kezdett, és bár a vendégek szerezték meg a vezetést, 4:3-ra már mi vezettünk. Ezt követően 7:3-nál kért először időt a Kaposvár, majd szépen-lassan kialakult egy négypontos differencia a két csapat között (10:6, 12:8). Ezután a mi perceink következtek, és egészen 18:11-ig sikerült „meglógnunk”, amikor is másodjára is időt kért a vendég együttes. Bár a szett végére még sikerült négy pontot szerezni a vendégeknek, mi hét pontot szorgoskodtunk össze, így 25:15-re nyertünk, és 1:0-ra vezettünk összesítésben.

A második játékrészben mi szereztük meg az első pontot, de a Kaposvár fordított. majd újra visszavettük a vezetést (1:2, 4:2). 8:6-t követően ismét magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, majd 15:9-nél ismét csak ellenfelünk kért egy kis pauzát. Bár a szünetet követően sikerült csökkenteni a különbséget, 19:12-nél ismét csak pihenőre mentek a csapatok a vendégek kérésére. Innentől kezdve ismét esélyt sem adtunk a pályán, és ezt a játékrészt 25:14-re nyertük, így már 2:0-ra vezettünk.

A harmadik szett is ugyanúgy kezdődött, mint az első, a Kaposvár szerezte meg a vezetést, de 3:2-re már nálunk volt az előny. És nagyjából ennyire is telt a vendégeknek a mérkőzésen, hiszen ettől kezdve folyamatosan léptünk el tőlük, amire néha-néha volt „válaszuk” (8:6, 11:7). 12:7-nél ismét csak egy kaposvári időkérés következett, majd jött a „menetrendszerinti” lila henger, és egészen 19:10-ig sikerült növelni az előnyünket. A végén még jött pár vendég pont, de 25:15-re, és 3:0-ra győztünk.

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41