Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Elkészült a 2018-2019-es röplabda extraliga menetrendje!

A nemrég lezajlott Magyar Kupa sorsolás után a Röplabda Szövetségben – a csapatok visszajelzései és kérései alapján – elkészítették a 2018/2019-es Röplabda Extraliga bajnokság menetrendjét.


a nagyobb méretért kattinston a képre

Mint ismeretes az extraligában mindössze hat csapat szerepel (BRSE, FATUM-Nyíregyháza, UTE, Jászberény, Haladás-Szombathely, Vasas Óbuda) így a végső bajnok is ezen együttesek közül kerül majd ki a szezon végén. Az NBI-ben szereplők azért fognak harcolni, hogy bejussanak a legjobb hat közé a következő szezonban.

A csapatok kétszer oda-visszavágós alapon mérkőzésnek majd meg egymással az alapszakaszban (ez összesen húsz találkozót jelent mindenkinek – szerk.), utána pedig a jönnek a negyeddöntők és a dobogós párharcok.

Mindjárt az első fordulóban megadjuk a bajnokság ”alaphangját”, hiszen a bajnok Békéscsaba látogat a Tungsram Csarnokba, majd „idegenben” a Vasas vendégeként lépünk parkettre. Ezt követően jön két hazai mérkőzés, végül pedig Jászberénybe utazunk. Ezután jönnek a visszavágók, majd a december elsejei, Jászberény elleni hazai összecsapást követően jutunk el a bajnokság feléhez. Karácsony előtt 11 nappal játsszunk utoljára bajnokit, majd jön egy egyhónapos „pihenő” a csapatoknak, hogy aztán ráforduljunk a hajrára.

Természetesen a bajnokságon kívül számunkra még ott van a Magyar Kupa és a Challenge Cup is, de egyelőre azoknak a találkozóknak az időpontjai még nincsenek meg.

Mint egy korábbi cikkünkben jeleztük szurkolóinknak, már megvásárolhatóak a bérletek a hazai találkozókra. A részletekért kattintson IDE!

Legyünk minél többen a Tungsram Csarnokban, és érjünk el közösen egy nagyon szép eredményt mind a három sorozatban.

HAJRÁ UTE!

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41