Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Csütörtökön a Jászberény lesz röplabda csapatunk ellenfele!

Ha nem számítjuk a hétfői, Nyíregyháza ellen mérkőzést, akkor ezen a héten mindössze egy összecsapás vár Bleicher Rékáékra az Extra Ligában. Ez most csütörtökön, október 25-én, 20 órai kezdettel fog kezdődni a Jászberényi RK együttese ellen idegenben. A találkozót az M4Sport 19:55 órai kezdettel élőben fogja közvetíteni.

Aktuális ellenfelünk jelen állás szerint az ötödik helyen áll a tabellán, négy mérkőzés alatt három pontot gyűjtöttek az alapszakaszban. Kezdésként 3:0-ra kikaptak a Nyíregyházától, majd ugyanilyen arányban győzték le idegenben a Hungast-Haladást. Az első hazai találkozójukon a Békéscsaba ellen egy szettet ugyan sikerült nyerni, de 3:1-re a vendégek örülhettek, majd a Vasas is 3:0-ra győzte le őket.

Mi egy hárommeccses veretlenségi sorozatot után szenvedtük el az első – és remélhetőleg utolsó – vereségünket október 22-én a FATUM- Nyíregyháza ellen, így négy forduló után nyolc ponttal a harmadik helyen állunk a tabellán. A Magyar Kupában is pályára léptünk már, ezen egy „sima”, 3:0-s, győztes mérkőzést játszottunk a Szombathely ellen. A visszavágó október 31-én, 19:30 órakor kezdődik idegenben.

Fontos információ szurkolóinknak, hogy két mérkőzésünk időpontja is módosult az elmúlt napokban. Elsőként az eredetileg november 23-ra, péntekre kiírt Nyíregyháza ellen idegenbeli találkozónk egy nappal korábban, november 22-én, csütörtökön, 20 órakor kerül megrendezésre, a másik pedig december 1-én, hazai pályán fogadtuk volna a Jászberény együttesét, az szintén egy nappal el lett tolva, az új időpont december 2-a, vasárnap, 18 óra.

HAJRÁ UTE!

Képek

2019.1.13 UTE - Csíkszereda című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41