Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Csatlakozunk a Szusza Ferenc Emlékmű felállításának támogatóihoz

Az UTE Női Röplabda Szakosztály csatlakozik a Facebook-on indult szurkolói kezdeményezéshez és részt vesz az Újpest FC - Górnik Zabrze elleni barátságos futball mérkőzésen.

Szusza Ferenc nemcsak Újpest emblematikus sportgéniusza, hanem a klubhűség egyik legnagyobb ikonja. Pályafutása és emberi hitvallása példaértékű minden ember számára, munkásságát itthon és külföldön egyaránt méltatják.
Szusza Ferenc személye számunkra az összetartást sugallja és érezzük ennek kiemelt jelentőségét. Szeretnénk, ha munkásságáról még sokáig tisztelettel adóznának szűkebb és tágabb környeztünkben egyaránt.
Az UTE Női Röplabda Szakosztály 100 db jegy vásárlásával támogatja a Szusza Ferenc Emlékmű felállítását. A mérkőzésen részt fog venni a szakvezetés, felnőtt játékosaink, az utánpótlás  játékosai és hozzátartozóik egyaránt.
Mélyen hiszünk abban, ez a nagyszerű kezdeményezés erősíti az összetartozás érzését az UTE szakosztályai az Újpest FC és az újpesti szurkolók között. A közös gyökeret nyújtó múlt egy közös Újpesti Család létrejöttének bölcsőjévé válhat.
A barátságos mérkőzés 2011.márc.26-án 15 órai kezdéssel a Megyeri úti Szusza Ferenc stadionban kerül megrendezésre.
Hajrá Lilák!!!

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41