Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

Bagyinka Fanni továbbra is lila-fehérben folytatja


Az elmúlt szezonról és a jövőről kérdeztük Fannit:

Az idei szezonban csatlakoztál hozzánk. Hogy érzed magad Újpesten? Könnyű volt a beilleszkedés a csapatba? 
- Nagyon jól érzem magam Újpesten teljesen olyan érzés volt bennem az elejétől fogva mintha már több éve jatszanék itt. Nagyon hamar be tudtam illeszkedni szerencsére ezzel nincs sok problémám persze ehhez az is kellett hogy mindenki kedves és befogadó legyen, mind a stáb, mind a csapattarsaim, mind a szurkolok.

Az U21es csapattal bajnoki címet szereztetek, meghívót kaptál a válogatottba, a felnőtt csapat a negyedik helyen végzett? Hogyan értékeled az évedet? Maradt benned hiányérzet?
- Nagyon örülök az U21-es bajnoki címnek és nagyon örülök hogy a csapat be tudott fogadni és együtt tudtam velük lenni Kaposváron, mert sajnos év közben nem tudtam velük készülni, de a döntőn nem nehezteltek rám emiatt és ezért nagyon hálás vagyok nekik. A válogatott meghívonak nagyon örültem. Nagyon fontos meccsek állnak előttünk és a célom az hogy a végső szűk keretben benne legyek, ami nem lesz könnyű feladat. A felnőtt csapattal negyedik helyet értünk el, aminek örülök is meg nem is. Azért örülök mert nagyon erős csapatok vannak az élvonalba és mi is köztük vagyunk és nem sokon múlt a 3. helyünk. Amiért kicsit csalódott vagyok, mert csak az utolso meccseken kezdtünk el igazán csapatként működni sajnos és ha ez hamarabb kijön belőlünk akkor talán jobb helyen is vegezhettunk volna. Ez az év nagyon kemény volt nagyon sok edzés van mögöttünk és emiatt van hiányérzetem, mert ennyi edzésmunkával jobb eredményt is elérhettünk volna de ez sajnos most nem sikerült. 

Milyen tervekkel vágsz neki a következő szezonnak?
- Jövőre még keményebben kell dolgozzunk, mert a bajnokság is egyre erősebb lesz és személy szerint sokkal jobb eredményt szeretnek elérni ennél az ideinél. A célom jövő évre hogy a magyar kupában, a bajnokságban érmet szerezzünk és nemzetközi szinten is jól szerepeljünk.
 

Hajrá Fanni, Hajrá Lilák!

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41